termékek    |    szolgáltatások    |   letöltés    |    hírek    |    fejlesztői kapcsolat    |    cégbemutató    |    kapcsolat
OnLine telepítési rendszerÜdvözlöljük az OnLine telepítési rendszerben!

Három egyszerű lépésben megrendelheti és letöltheti a telepíteni kívánt programokat és modulokat.


Töltse le a termékhez taroztó megrendelő nyomtatványt (ezt a termékek vagy a letöltés oldalon teheti meg), melyet kitöltve, aláírva juttasson el hozzánk faxon vagy levélben. Megrendelőlap nélkül nem tudjuk teljesíteni a rendelést.
A megrendelő beérkezésének napján átutalásos számlát állítunk ki az elküldütt nyomtatvány alapján, az ott megjelölt címre (amennyiben a számlát más címre kéri, azt a megrendelő nyomtatványon tüntesse fel!). A telepítéshez szükséges aktiváló-kulcsot a számlaösszeg beérkezése után e-mailben küldjük el az Ön által a regisztrációnál megadott e-mail címre.
Online telepítési kérelme regisztrálásához töltse ki az alábbi adatlapot. A beírt adatok alapján azonosítjuk a vállalkozást és a megadott e-mail címre küldjük majd el a telepítéshez szükséges aktiváló-kulcsot.

Fontos: telepítés előtt feltétlenül olvasa el a telepítési útmutatót (a letöltés oldalról letölthető), mert a kapott kód csak egy telepítésre érvényes! Amennyiben a megadott adatok nem pontosak vagy hiábásak, az azonosítás elhúzódhat!

vállalkozás neve:

telephely adatok:
település:
közterület:
házszám:
iranyitószám:
e-mail cím:
FVH azonosító:
segítség az azonosító kitöltéséhez


Minden mező kitöltése kötelező, a hiányosan kitöltött adatlapot nem tudjuk elfogadni!
A regisztráció elvégzésével tudomásul veszi és elfogadja az OnLine telepítés feltételeit.

 


© 2009 - 3Sz-s Kft.