https://www.traditionrolex.com/42 https://www.traditionrolex.com/42 Termékek - Ügyfélkapcsolati program - Számlázó, raktárkezelő, ügyfél nyilvántartó, adminisztrációs programok, technikai adatbázisok, diagnosztikai eszközök - 3 Sz-s Kft.
Termékek - Ügyfélkapcsolati program - Számlázó, raktárkezelő, ügyfél nyilvántartó, adminisztrációs programok, technikai adatbázisok, diagnosztikai eszközök - 3 Sz-s Kft.
Magyar 
Romanian 
srpski jezik 
English 
2024.06.18, Kedd

Az ügyfélkapcsolati programról...

Felhasználási terület
kiknek ajánljunk

Támogatott készülékek
támogatott mobileszközök listája

Árak és megrendelés
ártájékoztató és megrendelési információk

Letöltések
letölthető állományok a programhoz

 

Tegye hatékonyabbá ügyfélszolgálata és cége működését az Ügyfélkapcsolat program segítségével!

Ügyfeleinek egyaránt küldhet elektronikus és papír alapú körleveleket vagy rövid szöveges üzeneteket mobil-, illetve vezetékes-hálózatba is. Az előkészített sablonok segítségével az üzenet egységes, de mégis személyre szóló. Egyszerű és hatékony megoldás az ügyfelekkel, partnerekkel, munkatársakkal való kapcsolattartásra az üzleti világ minden területén.

Mit ajánlunk?
Egy szoftvert, mely forródrót az üzletfeleihez. Személyesebb kapcsolatot alakíthat ki partnereivel, naprakész információkkal láthatja el kollégáit és elégedettebbé teheti ügyfeleit. A fontos információkat hordozó, névre szóló üzenetek elégedettséget váltanak ki azokból, akik kapják őket. A szoftver önálóan is megállja a helyét, de összeköthető a Szerviz7  adminisztrációs rendszerekkel, így hasznos segítséget nyújtva az ügyfelek maradéktalan kiszolgálásában.

Hogyan működik?
Az ügyfélköréről számtalan adatot rögzíthet (elérhetőségek, munkatársak, több telefonszám... stb.), majd ezeket az adatokat felhasználva könnyedén készíthet bármilyen fajta sablon üzeneteket

Például SMS üzenetet:

Tisztelt <<nev>> !
A megrendelt alkatrész megérkezett, telephelyünkön átvehető.
Várjuk üzletünkben, további információért hívja az 123-4567 számot!
Üdv: 3Sz-s Kft

 vagy körlevél készíthető:

A sablon mező ('nev', 'rendszam'...) az ügyfelekhez felvitt adatok alapján automatikusan kitöltődik, így ezt az üzenetet egyszerre több ember részére is küldheti névre szólóan, mégis csak egyszer kell elkészítenie. A kész sablonok elmenthetők és többször felhasználhatók. Az elektronikus üzenetek (SMS, e-mail) esetében a program folyamatosan nyomon követi az üzenet útját, így a feladó mindig tudni fogja, hogy pontosan melyik ügyfelei kapták meg azokat. Minimális várakozási idő után értesül az üzenetek célba éréséről vagy arról, ha a címzett nem eléhető.

 

 

Milyen minimális rendszer-adottságok szükségesek?
- SMS küldéshez GSM hálózati eszköz
- e-mail küldéshez internet kapcsolat - Win 8 -
Win 10 Professional
- 1000 MHz-es processzor,
- 4 GB RAM
- 1024 x 768 képfelbontás
- 4 GB szabad terület a merevlemezen (winchesteren)

Eddigi tapasztalataink szerint az ügyfeleket elégedettséggel tölti el, ha időben értesülnek az őket érintő, számukra fontos hírekről. 

Igény esetén vállaljuk az ügyféltörzs áthozatalát más ügyviteli szoftverből.

oldal tetejére

vissza
2020.02.24 13:21

Kinek ajánljunk?

Elsősorban azoknak, akik gyakran küldenek fontos információkat ügyfeleiknek, munkájuk során fontosnak tartják biztonságos információáramlást vagy más kapcsolattartási megoldást keresnek az esetleges, követhetetlen levelezés vagy faxolgatás kiválátásra.

Autóiparban dolgozók időben értesíthetnek egyszerre több ügyfelet is okmányaik érvényességének esedékes meghosszabbításáról, alkatrész megérkezéséről, környezetvédelmi bemérés- vagy vizsgaidőpontról, jármű elkészüléséről illetve egyéb fontos dolgokról.

Iskoláknak, mert így maradandó üzenetben értesíthetik a munkatársakat a fontos eseményekről (pl.: értekezlet), a szülőket a gyermekeikkel vagy ügyintézéssel kapcsolatos ügyekben (pl.: befizetésekkel). Így bizalmasabb kapcsolat alakulhat ki az iskola és a szülők között, ami elősegítheti a tanulók megfelelő nevelését és oktatását.

Egészségügyben dolgozók SMS üzenetben értesíthetik a betegeket, hogy mikorra kaptak időpontot egy kezelésre, beavatkozásra. Így ők megszabadulnak a hosszú várakozástól és Önnek is könnyebb a rengeteg egyeztető telefonhívás nélkül.

Hivatalos ügyintézéssel foglalkozó szervezetek azonnal tudtára adhatják ügyfeleiknek egy hivatalos engedély megérkezését, egy fontos irat elkészültét, melynek segítségével a várakozási idő, és a vele járó feszültség csökken, nő az elégedettségi szint és az ügyfelek a napi programjukba építhetik az ügyirat kézhezvételét az előre tervezett időbeosztásuk felborítása nélkül.

Értékesítéssel foglalkozó vállalkozások a lehető leggyorsabban üzenhetnek partnereiknek, ha ingatlanjuk, autójuk illetve egyéb áruba bocsátott portékájuk vevőre talált vagy megjelent a kínálati palettán a vevő igényeinek megfelelő áru. Gyors és mégis rugalmas ügyintézéssel jó benyomást tehetnek üzletfeleikre a szoftvert alkalmazó vállalkozások.

 

oldal tetejére

vissza
2020.02.24 13:21

Üzenetkapcsolati program árai

alapprogram egy modullal
Ügyfélkapcsolati program - alap program 25 000.- Ft + ÁFA
* a program ára a termék egy számítógépen történő felhasználását foglalja magába
amennyiben az alap program mellett több modult szeretne használni
a program kiegészítése SMS küldő modullal 10 000.- Ft + ÁFA
a program kiegészítése Körlevél küldő modullal 10 000.- Ft + ÁFA
a program kiegészítése E-mail küldő modullal 10 000.- Ft + ÁFA
amennyiben a programot több számítógépen szeretné használni
a program hálózati bővítése 6 000.- Ft + ÁFA
a program klines bővítése 5 000.- Ft + ÁFA / db

 A program összeköthető a Szerviz7 adminisztrációs rendszerekkel!
Igény esetén más ügyviteli rendszerek illesztését is vállaljuk egyedi ajánlat keretében!

Ügyfélkapcsolati program megrendelése

 Internetes letöltéssel, átutalással fizetve

A telepítőanyag letöltésével egy időben töltse le a megrendelő nyomtatványt is, melyet kitöltve juttasson el hozzánk e-mailen, faxon vagy levélben - megrendelését e nélkül nem tudjuk elfogadni. A megrendelő beérkezésének napján átutalásos számlát állítunk ki a megrendelésen megjelölt címre (amennyiben a számlát más címre kéri, azt a megrendelő nyomtatványon tüntesse fel!). A telepítéshez szükséges aktiváló kódot ez esetben csak az átutalt összeg beérkezése után áll módunkban kiadni (faxon küldött banki átutalási bizonylatot nem fogadunk el).

Letöltésért kattintson ide!

CD lemezen, postai utánvéttel fizetve

Töltse le a megrendelő nyomtatványt és kitöltve juttassa el hozzánk e-mailen, faxon vagy levélben - megrendelését e nélkül nem tudjuk elfogadni. A megrendelő beérkezésének napján regisztráljuk a rendelést és 1 munkanapon belül postára adjuk a lemezt. A küldemény tartalmazza a szoftverről és a kezelési kötségről kiállított készpénzes számlát (amennyiben a számlát más címre kéri, azt a megrendelő nyomtatványon tüntesse fel!). A telepítési kulcsot csak a küldemény átvételét igazoló utánvételi szelvény visszaérkezését követően áll módunkban kiadni.

 

 

oldal tetejére


 

Megrendelő nyomtatványok az ügyfélkapcsolati programhoz

Ügyfélkapcsolati program megrendelő nyomtatvány
Ügyfélkapcsolati program megrendelő nyomtatvány a Szerviz7 rendszer mellé

vissza
2020.02.24 13:21
-LoginOldaltérképpowered by: Chrizom's Tilebox