https://www.traditionrolex.com/42 https://www.traditionrolex.com/42 Hírek - Számlázó, raktárkezelő, ügyfél nyilvántartó, adminisztrációs programok, technikai adatbázisok, diagnosztikai eszközök - 3 Sz-s Kft.
Hírek - Számlázó, raktárkezelő, ügyfél nyilvántartó, adminisztrációs programok, technikai adatbázisok, diagnosztikai eszközök - 3 Sz-s Kft.
Magyar 
Romanian 
srpski jezik 
English 
19.05.2024, Vasárnap

Poątovani Posetioc!

Čekamo vaą pomoć,ideju ili ponudu!

Naąa firma traľi u Srbiji takve poslovne partnere sa kojima u saradnji moľemo ostvariti prodaju i odrľavanje naąih proizvoda. Naą tim se bavi razvojom i odrľavanjem softvera visokog nivoa od 1993 godine. Do dana danaąnjeg naą programe pravimo u programskom jeziku C++ Od 2009.pravimo i web aplikacije. Od 2004. u prodaji imamo i sredstva za očitavanje autodijagnostike kod luksuznih i tertnih vozila.

Naąa kontakt adresa je:
Tel.: (+36-1) 416-1835
E-mail: zk@3szs.hu

vissza
2018.05.10 20:50

Újabb modul a Szerviz7 adminisztrációs programhoz

Manapság, a vállalkozásoknak nem csak az anyagi, hanem az adminisztrációs terhei is egyre nőnek, az ellenőrzések, pedig szigorodnak. Azért, hogy Ön a munkájával tudjon foglalkozni és a felesleges papírtologatással a lehető legkevesebb időt kelljen eltöltenie, szeretnénk a jelenléti ívek napi vezetésével kapcsolatos terhet is levenni a válláról. Az egyes dolgozók jelenléti ívét elkészítő modul használható önálló alkalmazásként, vagy a Szerviz7 adminisztrációs program részeként. Segítségével, az előre beállított munkaszüneti napok, szabadságok, stb., alapján, egyetlen gombnyomással elkészítheti és nyomtathatja az előírásoknak megfelelő nyomtatványt.

A modult, a programkövetési és karbantartási szerződéssel rendelkező ügyfeleink ingyenesen kérhetik.

 

vissza
2018.05.10 20:50

Kollégáink már telepítik a Szerviz adminisztrációs program 7.8-as verzióját.

Az idei évben még szerettünk volna ügyfeleinknek kedveskedni, ezért egy rövidített fejlesztési ciklusban megvalósítottunk számos olyan igényt, ami az előző számlázó program verziójába már nem fért bele. Ezek a fejlesztések is, mint eddig, nagy részben az ügyfeleinktől beérkezett észrevételeken alapulnak, melyeket az adminisztrációs program súgójának, „Verzióváltozások” menüpontja alatt követhetnek nyomon. A frissítést természetesen ingyenesen eljuttatjuk a programkövetési és karbantartási szerződéssel rendelkező ügyfeleinkhez, akik a birtokolt program-összeállítás függvényében élvezhetik az új lehetőségeket.

vissza
2018.05.10 20:50

Hírlevél szolgáltatás...

Iratkozzon fel hírlevelünkre! 

 Hírlevél szolgáltatásunk keretein belül, az Ön által megadott E-mail címére hírlevelet küldünk, melyben egyszerűen és gyorsan értesülhet, nem csak a termékeinket, valamint az Ön vállalkozását esetlegesen érinthető fontosabb hírekről de kedvezményeinkről, illetve akcióinkról is tájékoztatjuk!  

   

   Feliratkozáshoz töltse ki az űrlapot!

vissza
2018.05.10 20:50
-LoginOldaltérképpowered by: Chrizom's Tilebox