Számlázás, ügyfélnyilvántartás, járműdiagnosztikai eszközök, technikai adatbázisok kedvező árak, kedvező feltételek, részletekért kattintson ide!

Levelünk nem jelenik meg Önnek?
Tekintse meg böngészőben, katt IDE!

FoCOM

A FoCOM Ford diagnosztikai eszköz megérkezett hozzánk!

A FoCOM, egy diagnosztikai eszköz Ford járművekhez. Használata nagyon egyszerű és hatékony. Annak ellenére, hogy elsődlegesen Ford autókhoz tervezték, remekül működik Mazdával és még pár másik márkával együtt. A FoCOM eszköz képes kapcsolatot létesíteni az összes Ford járművel, melyek 1996 és 2010 közt lettek gyártva. Az ECU azonosítás és a hiba kód kiolvasása remekül működik az összes vezérlő egységen. Élő adat elérhető az összes fontos ECU modellen, mint például a Mondeo, Focus, Fiesta ..stb.
További információért kattintson ide!


FiatECUScan
A FiatECUScan megérkezett,
ráadásúl magyar nyelven!

A FiatEcuScan Fiat egy járművek diagnosztizálására alkalmas magyar nyelvű diagnosztikai eszköz. A Fiat gépjárművek mellett továbbá alkalmazható még Alfa Romeo illetve Lancia típusú gépjármű-vek teljeskörű diagnosztikai feladatainak ellátására. Az eszköz lehetőséget nyújt az autók motor elektronikájának kiolvasására, hibakódok törlésére, diagnosztikai adatok megjelenítésére, programozásra.

További információért kattintson ide!

Idén is szeretnénk megköszönni ügyfeleinknek, hogy minket választottak!

Most ingyenesen bővíthetik 
Szerviz7 aminisztrációs programjuk tudását. Egy plusz funkciót adunk ajándékba minden kedves, követési szerződéssel rendelkező ügyfelünk-nek!

Amennyiben Ön rendelkezik élő követési szerződéssel, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérje még ma az ingyenes menüpontot! 

További információért kattintson ide!

Ügyfélkapcsolati programTegye hatékonyabbá ügyfél-szolgálata és cége működését!

Mit ajánlunk? Egy szoftvert, mely forródrót az üzletfeleihez. Személyesebb kapcsolatot alakíthat ki partnereivel, naprakész információkkal láthatja el kollégáit és elégedettebbé teheti ügyfeleit. A fontos információkat hordozó, névre szóló üzenetek elégedettséget váltanak ki azokból, akik kapják őket. A szoftver önálóan is megállja a helyét, de összeköthető a Szerviz7  adminisztrációs rendszerekkel, így hasznos segítséget nyújtva az ügyfelek maradéktalan kiszolgálásában.

Önálló, és programba integrált járműtechnikai adatbázisok!

Szervizeléshez, vizsgáztatáshoz, garanciális átvizsgálások-hoz, szükséges műszaki, technológiai, szerviz, alkatrész és munkaidő norma adatok teljeskörű tárháza! Szerviz7 programba integrált adatbázis használatával ugyanazon felületen láthatja el az ügyfelek kezelését, járműveik nyilvántartását, a raktár és munkalapok kezelését, valamint a számlázási feladatokat is! Mindezt rendkívül kedvező áron biztosítjuk Önnek!

További információért kattintson ide!

Szerviz7 - WebáruházTekintse meg, próbálja ki a Webshop7 internetes áruház bemutató verzióját!

Egy internetes áruház hatékony, kényelmes, gyors, olcsó, és biztonságos. Segítségével globális vevőköre alakulhat ki, mivel a vevők nincsenek szűk földrajzi térséghez kötve. A Webshop7 használatával Ön a Szerviz7 programon keresztül mindig naprakész információkat kaphat arról, hogy milyen tételek vannak webáruházában. Használata átlátható, egyszerű a Szerviz7 számlázás, és munkalapkezelő programrész segítségével, továbbá raktárkezelő moduljával beállítható az interneten megjelenő tételek árai, és egyéb tulajdonságai is.
További információért kattintson ide!

Copyright © 2011 3Sz-s Kft., Minden jog fenntartva.

Központi iroda:
Cím: 1158 Budapest, Jánoshida utca 15.
tel: (+36-1) 416-1835
fax: (+36-1) 419-9914
Irodai ügyintézés és megrendelés: szsonline@3szs.hu
Köszönjük megtisztelő figyelmét!
Tiszteletben tartjuk az 1997. évi LVIII. törvény (a továbbiakban Grtv.) 15. paragrafus (1.), továbbá az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII törvényt. Amennyiben a továbbiakban nem szeretne tőlünk levelet kapni, kérjük értesítsen a: szsonline@3szs.hu e-mail címen.