Szerviz7 verzió információk

Tudta-e Ön, hogy a Szerviz7 programból láthatja, hogy egy-egy új verzió, milyen új funkciókkal bővült?

Igyekszünk minden verziót új, hasznos funkciókkal ellátni. A folyamatos fejlesztéshez az ihletet a legtöbb esetben Önök adják. Követéssel rendelkező ügyfeleinktől folyamatosan kapunk visszajelzéseket az adminisztrációs munkák megkönnyítését illetően. Természetesen szeretnénk mindenki igényét teljesíteni, így minden esetben figyelembe vesszük, hogy a javasolt működés milyen hatással van egy esetleg már megvalósított funkció életére.

Újdonság, hogy mostantól a Szerviz7 verzió információit weboldalunkról is elérhetik. Követéssel rendelkező ügyfeleink minden esetben automatikusan megkapják a program legújabb verzióját, így nekik hasznos információ lehet, hogy milyen új funkciókat, esetleges javításokat hordoz magában egy-egy frissítés. Követés nélküli ügyfeleinknek is hasznos lehet, hiszen így meggondolhatják egy esetleges frissítés szükségességét.

Önnek nincsen még Szerviz7 programja? Próbálja ki az ingyenes demó verziót! A kipróbálásra szánt bemutató programok szintén tartalmazzák a verzióhoz tartozó új funkciókat.

 

Központi adatkiszolgáló a Szerviz7-hez

Az új funkciónak hála, ha az adott hálózaton belül már volt a jármű javítva akkor a Szerviz7 adminisztrációs programon keresztül lekérhetőek az adatai (tulajdonos és autó) egy központi adatbázisból! Továbbá, lekérdezhető a jármű "szerviz lapja" (az előzőleg elvégzett javítások és beszerelt alkatrészek listája) a javításokat elvégző adataival együtt. Vezetői igény szerinti tovább fejlesztéssel a szervizek működése távolról is ellenőrizhető egyenként vagy összességében!

Miért jó ez ?

  • A hálózaton belüli különböző szerviz műhelyeknek nem kell kérdezősködni, telefonálgatni mi történt előzőleg az adott járművel.
  • Ha a jármű már járt a hálózatban nem kell az adatait újra rögzíteni csak ellenőrizni az esetleges változásokat.
  • A szerviz vezető távolról is pontos információkat kaphat az általa vezetett szervizek működéséről.