Verzióváltozások 2010. október 22. – 2011. március 23.

 (7.12.x)

 

FEJLESZTÉSEK:

 

·         A járműeladás, jármű készlet lekérdezési feltétele kibővült, hogy le lehessen kérdezni a beárazott el nem adott járműveket. (rm394)
·         Törzsadatok / Ügyfél menüpontban és a Törzsadatok / Jármű menüpontban egy ügyfélhez vagy járműhöz mostantól csatolhatunk dokumentumokat. (rm397)
·         A Törzsadatok / cikktörzs ablak kiegészült egy olyan mezővel, ahol a cikktörzsből kiindulva az aktuális cikket hozzá lehet rendelni egy kiválasztott variánshoz. (rm285)
·         A munkalaphoz készült Webshop munkalapok és munkalaptallózó nézet. (svn12322)
·         Munkalap szerkesztés nézeten feltüntetjük a munkalap típusát. (svn12428)
·         A raktárkészlet nyomtatványokra felkerült a mennyiségi egység. (svn12571)
·         Ha felveszünk egy autót a Jármű árak menübe, majd kitöltjük az összes hozzá tartozó adatot akkor a jármű, szerződésbe való betöltésekor a VTSZ számot is betölti. (rm421)
·         A számlázás mostantól nem hagy számlát kiállítani olyan ügyfélnek, akinek be van állítva a kötelező módosítás. (rm350)
·         A járműeladásnál mostantól lehetőség van előre definiált, jármű kategóriákhoz csoportosított átadási költségek megadására. Ezek számlán megjelennek, és áfa értékük megegyezik a jármű áfa értékével.(rm448)
·         A szállítólevélre felkerült egy átadó és egy átvevő felirat. (rm441)
·         A cikk kereső ablak mostantól megjegyzi, hogy utoljára milyen méretben használták. A találati lista pedig "emlékezik", hogy utoljára milyen oszlopszélességek voltak beállítva, felhasználó függően. (rm477)
·         Jármű eladásnál a szerződéshez mostantól ki lehet választani 2 tanút a dolgozók közül. (rm460)
·         A jármű eladás nyomtatványokon mostantól fel lehet tüntetni a szerződéshez kiválasztott tanuk nevét. (rm461)
·         Jármű eladás, a szerződésnél a nyomtatásra kiválasztott nyomtatvány üres mezőibe mostantól nyomtatás előtt lehetőség van szabad szöveget megadni. (rm465)
·         Jármű eladás, szerződéshez mostantól lehetőség van utalvány név, és összeg megadására. (rm464)
·         Jármű eladás, mostantól a napi jelentés az aktuálisan számlázott szerződésekre is vonatkozik. (rm462)
·         Jármű eladás, a járműár menüpontban mostantól lehetőség van kivenni is egy járművet a listából. (rm466)
·         Az ügyféltörzsben lévő azonosító mező mintájára mostantól bekerült egy hasonló mező a gépjárműtörzsbe is. (rm486)
·         Jármű eladás, mostantól a szerződéshez hozzáadott extrák előre megadott árait a felhasználó számlázás előtt szabadon módosíthatja, amennyiben van hozzá joga. (rm499)
·         Csatolmányrögzítés dolgozóhoz is. Mostantól el lehet tárolni a dolgozókhoz tetszőleges dokumentumokat, pl.: jogosítvány, személyi stb. (rm494)
·         A dolgozókhoz mostantól állíthatunk be automatikus e-mail küldés funkciót egy, a programban végbemenő esemény bekövetkezése esetén. (rm490)
·         Új lekérdezési lehetőségek: Eladási ranglisták a cikk, beszállító és a vevő perspektívájából. (rm480)
o        Vevő eladási ranglista (rm482)
o        Beszállítói eladási ranglista (rm481)
·         Fejlesztés történt a munkalapon a tényleges munkaidő nyilvántartás a munkatételek szerint. (svn1041)
·         Mostantól a járműeladás szerződésen meg lehet adni szabad szöveges átadási költségeket, jármű specifikusan, árral együtt. (rm463)
·         Járműbérlés: Mostantól meg lehet adni túlbérlést kilométerben is. (rm469)

 

JAVÍTÁSOK: