Központi adatkiszolgáló a Szerviz7-hez

Az új funkciónak hála, ha az adott hálózaton belül már volt a jármű javítva akkor a Szerviz7 adminisztrációs programon keresztül lekérhetőek az adatai (tulajdonos és autó) egy központi adatbázisból! Továbbá, lekérdezhető a jármű "szerviz lapja" (az előzőleg elvégzett javítások és beszerelt alkatrészek listája) a javitásokat elvégző adataival együtt. Vezetői igény szerinti tovább fejlesztéssel a szervizek működése távolról is ellenőrizhető egyenként vagy összességében!

Miért jó ez ?

  • A hálózaton belüli különböző szerviz műhelyeknek nem kell kérdezősködni, telefonálgatni mi történt előzőleg az adott járművel.
  • Ha a jármű már járt a hálózatban nem kell az adatait újra rögzíteni csak ellenőrizni az esetleges változásokat.
  • A szerviz vezető távolról is pontos információkat kaphat az általa vezetett szervizek működéséről.

27%-os ÁFA átállás januárban

2012. január 1-től 25%-ról 27%-ra módosult az általános forgalmi adó mértéke Magyarországon. A 27%-os ÁFA változásra való átálláskor a számla kiállító eszközöket 2012. február 29-ig át kell állítani az új ÁFA kulcsra. Az átállítást megelőzően 2012. január 1-től a számla kiállítására alkalmas eszköz helyett a felhasználó csak kézi nyugtát illetve számlát állíthat ki. Igyekeztünk megkönnyíteni ezt a kellemetlen, de kötelező procedúrát Ügyfeleinknek. Segédprogramjaink használatával egyszerűen és gyorsan elvégezhették az ÁFA átállítás folyamatát a Szerviz7 adminisztrációs programban!

Amennyiben Ön még nem esett túl az átállításon és szeretné segítségünket kérni vegye fel velünk a kapcsolatot!

Webshop + Szerviz7

Egy internetes áruház hatékony, kényelmes, gyors, olcsó, biztonságos. Ezek a fő szempontok amelyek a Webshop7 webáruház mellett szólnak. Használatával Ön sokkal kedvezőbb árakat tud biztosítani, egy hagyományos üzlettel szemben! Hatékonyabb üzemeltetés mellett gyorsabb profitnövekedésre számíthat. Emellett kiterjesztheti vevőkörét, képes lesz elérni olyan potenciális vásárlókat, akiket máshogyan nem lehet megszólítani! Segítségével globális vevőkör alakulhat ki, mivel a vevők nincsenek szűk földrajzi térséghez kötve. Az internetes vásárlás legnagyobb előnye, hogy a vevőnek nem kell különböző boltokban keresgélnie, és nem függ az aktuális készlettől. Ugyanakkor, ha az áruház képes felkelteni a vásárlók érdeklődését, rengeteg adattal tudja megerősíteni, hogy miért előnyös a termék megvásárlása.

Delphi diagnosztika

Egy márkafüggetlen, széles körben használható diagnosztikai műszer, mely lehetővé teszi a személyautók, kishaszon gépjárművek és 3,5T feletti tehergépjárművek valamint pótkocsik vizsgálatát, kis és nagy szervizek számára egyaránt.

Mire használható a DELPHI járműdiagnosztikai eszköz?
Többek között hibakódokat nézhet-törölhet, élőadatot láthat, alkatrészt aktiválhat, kalibrálhat, stb.. különböző elektronikáknál.

Mit tud a DELPHI jármű diagnosztikai eszköz?
1984 - 2010 között gyártott, közel 50 márka, 730 modell összes on-board elektronikus rendszerrel felszerelt személy és kishaszon gépjárművét képes diagnosztizálni.
On-line frissíthető, hogy a felhasználóknak a lehető legkevesebb gondja legyen a műszerrel.

VIVID járműtechnikai adatok

A Vivid WorkshopData 1996-ban indult. Célja egy olyan műhely független elektronikus adatbázis létrehozása volt, amely lehetőséget nyújt a nehezen használható kézikönyvektől való megszabadulásra. Mára a Vivid WorkshopData vezető jármű technikai adatbázissá nőtte ki magát! Néhány egyszerű érv a Vivid internetes jármű technikai adatbázisai mellett:

  • A legjobb ár / érték arányt kínálják a piacon!
  • Kizárólag eredeti, gyári adatokkat tartalmaznak!
  • Interneten keresztül érhetőek el!
  • Nincs szükség adathordozóra, ezért olcsóbbak a vetélytársainál!
  • Nem kell telepíteni, önnek csak egy Internet böngésző futtatására alkalmas géppel kell rendelkeznie!
  • Bárhonnan, akár egy az útszélén lerobbant jármű javítása közben is elérhetőek és használhatóak.
  • Egy műhelyben több gépről is használhatóak, ezért Önnek kevesebbe kerül!
  • Automatikusan frissülnek egy évben négyszer, így kevesebbért - többet kap, mint más hasonló termékek esetében!
  • A WorkshopData adatbázisa az európai, ázsiai és amerikai piacon megtalálható személyautók adatait kínálja fel.